Početna Strana Srbija

Uveti korištenja

Korištenje materijala i sadržaja ove internet strane nije dopušteno.

Odgovornost za sadržaj

Pocetnastrana.rs nastoji na ovoj internet strani pružiti raznoliku kolekciju kategoriziranih linkova (URL-a), ali ne preuzima odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost niti odgovara za sadržaj istih linkova i oglašivača. Ukoliko primetite prilikom korištenja strane neispravne linkove, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na info (at) pocetnastrana.rs.

Dio sadržaja ove internet strane čine linkovi preuzeti iz drugih izvora. pocetnastrana.rs odriče odgovornost za ispravnost i / ili potpunost tih linkova, a stavovi i mišljenja objavljeni na tim linkovima ne odražavaju nužno stavove i mišljenja tima koji radi na pocetnastrana.rs -a.

Pocetnastrana.rs nije odgovorna za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na internet stranama pocetnastrana.rs

Pocetnastrana.rs ne preuzima odgovornost za poteškoće i/ili štetu uzrokovane korištenjem ove internet strane ili s njom povezanih internet strana.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promenama ili zlouptrebom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Korisnik je suglasan da pocetnastrana.rs nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta u potpunosti na korisniku.

Korisnik ne smije bez prethodnog pismenog odobrenja pocetnastrana.rs objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način sadržaj koji sadrži oglas, reklamu, linkove ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga, kao ni versku, političku i nekomercijalnu reklamu, a posebno ne sme vrbovati druge korisnike internet strana da postanu korisnici druge usluge koja je direktna ili indirektna konkurencija pocetnastrana.rs.

Postavljanjem linkova od strane korisnika bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio internet strana na pocetnastrana.rs, korisnik jamči da je nositelj prava na tim materijalima dao pocetnastrana.rs pravno valjano, besplatno, neograničeno pravo / licencu na korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju takvog materijala. Drugi korisnici imaju pravo pristupanja, pregledanja, spremanja ili reprodukcije tog materijala samo za njihovu vlastitu i osobnu upotrebu.

Izmena sadržaja

Pocetnastrana.rs zadržava pravo izmene ili brisanje linkova internet strane te uveta korištenja bez obveze prethodne najave u bilo kojem trenutku. pocetnastrana.rs nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu tim promenama.

Zaštita osobnih podataka

Pocetnastrana.rs se obavezuje da će lične podatke korisnika ove internet strane koristiti isključivo u svrhe naznačene prilikom njihovog prikupljanja. pocetnastrana.rs neće prodavati niti davati na uvid ili ustupati na korištenje te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Autorska prava

Ova internet strana je zaštićena autorskim pravima i zabranjeno ju je reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti njezin sadržaj u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bez izričitog pristanka samog autora. Dođe li do povrede autorskih do povrede autorskih prava, pocetnastrana.rs će delovati sukladno Zakonu o autorskim pravima.

Isključenje odgovornosti

Ova internet strana se sastoji od linkova koji su postavljeni od samog webmastera pocetnastrana.rs, ali i linkova koji su proizvod drugih. Pocetnastrana.rs se izričito ograđuje u svakom smislu od sadržaja materijala na internet stranama trećih strana, a na koje bi se moglo pristupiti sa internet strana na pocetnastrana.rs . U slučaju da korisnik pristupiti internet stranama trećih strana, isti to čini isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumeva svako isključenje odgovornosti pocetnastrana.rs.

Korisnik je suglasan s time da pristup internet strani pocetnastrana.rsr ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kako rutinskog održavanja strane tako i iz drugih razloga za koje nije odgovorna. Korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način kako neposredno tako i posredno koristi ili je koristila usluge pocetnastrana.rs.

Registracijom / otvaranjem podstrane na internet strani pocetnastrana.rs smatra se da je korisnik ove Uvete korištenja u celosti pročitao.

Kolačići

Vaše daljnje korištenje naše strane pokazuje da prihvaćate naše uvete korištenja kolačića.

Mi shvaćamo vrlo ozbiljno privatnost onih koji koriste naše web strane i inzistiramo na potpunoj transparentnosti kada su u pitanju lični podaci koje prikupljamo o Vama te njihovo korištenje.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web strane koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web stranu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranu internet browser šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj strani. Ovo omogućava našoj webstrani da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Zašto koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i kako bi naše web strane bilo čim lakše pregledavati. Ipak, možete promeniti Vaše postavke internet brouwsera da možete sami birati hoćete li zahteve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, brišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet browsera i slično. Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti spremanje kolačića na vašem računalu.

Koje kolačiće koristimo?

Kolačići koji se koriste na ovoj web strani su opisani u nastavku.

Kolačići treće strane – Google Analytics

Ova web strana koristi Google analytics, servis za analizu posećenosti stranice razvijen od strane tvrtke Google, Inc. Google Analytics koristi kolačiće u obliku tekstualnih datoteka spremljenih na vašem računalu kako bi se analiziralo kako korisnici koriste stranice. Informacije o vašem korištenju web stranice (uključujući Vašu IP adresu) koje generira kolačić, prenet će se i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije za potrebe evaluacije Vašeg korištenja web stranice, sastavljanje izveštaja o web aktivnosti za web operatore i pružanje ostalih usluga koje se odnose na web stranice aktivnosti i korištenje interneta. Google također može preneti te informacije trećim stranama gdje je to potrebno učiniti prema zakonu, ili ako treća strana obrađuje podatke za poduzeće Google. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google poseduje. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem browser'u. Korištenjem ove web strane, pristajete na obradu Vaših podataka.